If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз плащам в лева и ви казвам в лева.
Kaтo се има предвид че газта се върти около левче от 2014 насам (0.90-1.10) , е ясно че колкото са левовете, толкова са и литрите грубо казано.
А на бензин не ме интересува колко гори, щото на бензин не карам, само паля. Между 5 и 10 лева на месец да кажем, зависи от броя паления и от сезона, естествено. Лятото може и направо на газ...
Но не знам що мен ме питате, за разхода на 156, като темата е за 159.
Ама нали съм добър и ви отговарям...
А 159ката 2.4 комби 4х4 със сегашните цени на нафтата е доста над 20 лева на 100км градско. Ако сипваш от премиум дизела или слагаш добавка, може да отиде и близо до 30лв. Твърдо не си заслужава според мен. Хората карат А8 4.2i на газ с тея пари, 335 коня осмак, куатро автомат със един тефтер екстри
Здравейте,някой изобщо да е виждал читава 159 2,4 209к.с без значение комби седан или 4х4.
Читави съм виждал много Въпроса е дали просто питаш дали такова нещо съществува или дали се продават читави в mobile-то Преди две седмици обикаляхме с един приятел и разгледахме доста от така наречения нов внос, читава 159ка не видях! А като виждам, че някой от тях вече са продадени, чакам някой нов член да се включи и да почне да се оплаква колко се чупят .....
---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:02 ----------
Няма къде да се кара така през цялото време, поне не и в България.
Когато говорим за разход, говоря за нормално каране, по ограниченията или малко над тях.
[QUOTE=marin_mv;1557740]Читави съм виждал много Въпроса е дали просто питаш дали такова нещо съществува или дали се продават читави в mobile-то Преди две седмици обикаляхме с един приятел и разгледахме доста от така наречения нов внос, читава 159ка не видях! А като виждам, че някой от тях вече са продадени, чакам някой нов член да се включи и да почне да се оплаква колко се чупят .....[COLOR="Silver"]
Мерси за инфото.Интересувам се дали се продават,няма значение дали е нов внос или не.Още миналата година издирвах,но така и не намерих по обяви и борси.Просто някой ако е виждал скоро нещо да сподели.
Мерси за инфото.Интересувам се дали се продават,няма значение дали е нов внос или не.Още миналата година издирвах,но така и не намерих по обяви и борси.Просто някой ако е виждал скоро нещо да сподели.
Няма нищо в бг, само боклуци....
Аз за 156цата дебнех обяви половин година, може и повече, докато излезе кола без съдрани седалки и без тракащ вариатор.
Сега новото ЦЛК съм наумил да си взимам и пак в бг само кенефи, а в германия ми харесаха доста коли... Като дойде момента ще си взема от Германия или от Италия.
Читави съм виждал много Въпроса е дали просто питаш дали такова нещо съществува или дали се продават читави в mobile-то Преди две седмици обикаляхме с един приятел и разгледахме доста от така наречения нов внос, читава 159ка не видях! А като виждам, че някой от тях вече са продадени, чакам някой нов член да се включи и да почне да се оплаква колко се чупят .....[COLOR="Silver"]
Препоръчвам ти да да търсиш форумна или поне от частно лице, нещо поддържано, направено, с регистрация, което да покараш, да закараш в сервиз.Просто имай предвид, че читава кола и тук и от чужбина, ще е доста по скъпа от масовите обяви. За ориентир, аз от няколко месеца искам да си купя и за Германия 159ка, що годе читава, на около 200 000км, 2007г, са около 5000 Евро. Не, че е гарнция и това, но като погледнеш цените на колите в чужбина и тези тук, може да се представиш в какво състояние е купена кола която тук се продава за 6300лв, с включени транспорт и печалба за автокъщата и каква е кола със същите показатели която в Германия е 6000 Евро ..... Според мен ако не харесаш нещо стегнато тук, е най-добре е да си харесаш кола в чужбина, сам да си я докараш или да платиш за услугата на човек който се занимава с това. Има доста такива вече които предлагат оглед на място, преглед в сервиз и тогава закупуване ако състояните те устройва и докарване до БГ.... Тези дни гледахме една в София, уж 2009, уж перфекта, казаха, че няма начин да не ми хареса....като отидох на място .... цялата дясна страна беше пребоядисана в различен от оригиналния цвят, прозорците бяха сменени всички отдясно, като отворих капака, на десния калник си личеше къде е лепено тиксо за да покрият двигателя при боядисването, липсваха кори в купето ..... и тази кола вече е продадена .... горкия човечец който я е купил.....
---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:19 ----------
Няма нищо в бг, само боклуци....
Аз за 156цата дебнех обяви половин година, може и повече, докато излезе кола без съдрани седалки и без тракащ вариатор.
Сега новото ЦЛК съм наумил да си взимам и пак в бг само кенефи, а в германия ми харесаха доста коли... Като дойде момента ще си взема от Германия или от Италия.
Проблема е, че и в Германия, вече не може да си сигурен какво вземаш, особенно пък от автокъща. Попадам на такива които преди 3 месеца е минал TUV, който важи до средата на 2020, а турбото вие на умряло. И километри вече се връщат масово, въпреки, че се наказва със затвор. Имаше един момент в който си мислих, че е по добре да взема нещо тук за 5- 6000лв, да хвърля още 6000лв за основен ремонт на двигателя, за дюзи, турбо, DPF, окачване и да ми излезе колкото от Германия, ама да знам, че е ревизирана цялата .... ама то всичко което съм гледал тук си личи, че е било омятано в някоя катастрофа и това което изброих горе и най-малкия проблем.....
Честно и аз мислех варианта за нещо до 7-8к и после стягане,ама масово не дават да се закача за диагностика евентуално за проверка "реални километри",а на 500к километри кола не ми се взима.Ще се кара на усет и късмет.
Аз плащам в лева и ви казвам в лева.
Kaтo се има предвид че газта се върти около левче от 2014 насам (0.90-1.10) , е ясно че колкото са левовете, толкова са и литрите грубо казано.
Какви се тези глупости колега )) Какво пречи да си кажеш литри на 100 Яко въртене и сучене
Comment